buitenjaloezieën

Met een buitenjaloezie kunt u warmte weren door de directe instraling van zonlicht te blokkeren en het daglicht flexibel en stijlvol doseren. U schept gemakkelijk een binnenomgeving waarin u zich prettig voelt, doorkijk en privacy optimaal kan instellen. 

buitenjaloezieen
19007v3_10570
Buitenjaloezie-Warema-buitenzonwering-met-flexibele-lamellen

Ons Merk

Geniet zowel van daglicht als privacy. Met WAREMA buitenjaloezieën - in vaktaal ook wel plissés - creëer in uw eigen huis of kantoor een sfeer waarin u zich van top tot teen prettig voelt. Door de individueel instelbare lamellenhoeken kunt u bovendien zowel de inval van het zonlicht als de bescherming tegen ongewenste blikken geheel naar eigen idee regelen. Vind hier precies de buitenjaloezie die bij uw individuele architectonische eisen van uw gevel past. Ook bijzondere vormen zijn voor ons geen probleem.
Geniet zowel van daglicht als privacy. Met WAREMA buitenjaloezieën – in vaktaal ook wel plissés – creëer in uw eigen huis of kantoor een sfeer waarin u zich van top tot teen prettig voelt. Door de individueel instelbare lamellenhoeken kunt u bovendien zowel de inval van het zonlicht als de bescherming tegen ongewenste blikken geheel naar eigen idee regelen. Vind hier precies de buitenjaloezie die bij uw individuele architectonische eisen van uw gevel past. Ook bijzondere vormen zijn voor ons geen probleem.

Maak een afspraak

Advies nodig voor uw woning of heb je een meer algemene vraag? Laat het ons weten! Wij helpen je graag met dé zonwering die bij jouw past!