Verosol binnenzonwering

De uitvinding van Cornelis Verolme

Comfort met binnenzonwering

Verosol binnenzonwering heeft unieke eigenschappen en maakt het al snel 5 graden koeler in uw kantoor of kamer. 

Our gallery

Verosol rolgordijn

Verosol levert raamdecoratie en binnenzonwering in de volgende uitvoeringen: Plissé gordijnen, rolgordijnen, gordijnen, jaloezieën en paneelgordijnen

Screen stoffen – gordijnen

Silverscreen doek

Silverscreen doek is verkrijgbaar in diverse graden van transparantie. 1%, 2%, 4% zijn standaard leverrbaar. Vraag voor meer informatie over de Verosol Silverscreen doeken. .

Silverscreen doek is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Vaak worden grijstinten toegepast omdat deze bijna geen invloed hebben op het daglicht binnen. 

Verosol Nederland

Verosol Nederland adviseert en levert binnenzonwering, raamdecoratie. Meer dan 30 jaar beinvloed de zonwering van Verosol heb binnenklimaat bij grotere ondernemingen. Daglicht controle, veblinding, glare, Breeam zijn belangrijke items voor Verosol binnenzonwering. 

Verosol Nederland is reeds toegepast als binnenzonwering in vele grote projecten. Zo heeft Verosol vele jaren bij alle ING bankkantoren, de binnenzonwering gerealiseerd in samenwerking met Paul Settels, Richard Sprado, Raymond Sneek en Evert Bos. In de periode 1985  tot en met 2000 zijn veel projecten voorzien van binnenzonwering Verosol in samenwerking met projectpartners. 

De unieke wijze van metalliseren geeft het doek goede eigenschappen. Verosol doek is verkrijgbaar in meerdere transparanten. Naast het gemetalliseerde trevira CS doek, is er ook gemetalliseerd screendoekin de collectie van Verosol beschikbaar. 

Verosol rolgordijnen, paneelgordijnen, plisse gordijnen en gordijnen voor raamdecoratie en binnenzonwering. 

25 jaar Vopak en Verosol

Vopak Nederland heeft al meer dan 25 jaar Verosol binnenzonwering in gebruik op meerdere locaties in Nederland. Goede warmtwering, het werkt tegen verblinding en is een goede zonnebril voor de ramen. 

3

Dec 2018