Producenten & Merken

Onder een Merk verstaan we een merk van een product, waarbij ontwerp, ontwikkeling en merk door 1 fabrikan wordt gerealisteerd.

Merken in licentie

Merk of fabrikant, die producten assembleert welke als halffabrikaaat wordt ingekocht bij een zonweringproducent.

Handelsnamen

Een merknaam welke wordt gehanteerd door de assembleur van de zonwering. Een Handelsnaam wordt vaak als label gebruikt.

Veel gestelde vragen

Meer veelgestelde vragen over zonwering merken vindt u in deze link

Is Luxaflex een merk?

ILuxaflex® is een wereldwijd geregistreerd merk van Hunter Douglas. De onderdelen, machines, kleuren en productie wordt uitgevoerd op Hunter Douglas machines met Hunter Douglas onderdelen. Lees meer over Luxaflex

Is Gibus in Nederland verkrijgbaar?

Het Italiaanse topmerk van overkappingen en luxe zonneschermen is verkrijgbaar bij enkele specialisten. Gibus heeft diverse solide, beproefde horeca oplossingen. 

 

Waarom koop ik Heroal bij verschillende fabrikanten?

Heroal is als merk al vele jaren in Nederland verkrijgbaar. Ruim 25 jaar geleden zijn diverse assembleurs aangevangen om Heroal rolluiken te assembleren. De lamellen en kasten werden in lengte ingekocht en door de assembleurs op maat gezaagd, voorzien van een bediening en geassembleerd. Heroal was hierdoor snel verkrijgbaar bij diverse fabrikanten. Enkele bekende namen vanaf 1980 zijn o.a. PBS zonwering uit Tilburg, Sunshadow uit Maassluis, Smits rolluiken uit Cuijk. Sinds 2016 is Heroal origineel verkrijgbaar bij zo’n 25 specialisten in Nederland. 

ABZ raamdecoratie uit Den Haag?

ABZ raamdecoratie levert snel en volledig op maat binnenzonwering en raamdecoratie. De meeste producten worden volledig samengesteld uit Hunter Douglas onderdelen. 

Kan ik zonwering met een App besturen?

Het is mogelijk om uw zonwering, rolluiken, gordijnen, verwarming en verlichting te besturen met een App. Bijvoorbeeld van het merk Somfy, 

Harol beste prijs/kwaliteit verhouding?

De Belgische fabrikant Harol, levert al meer dan 30 jaar, hoogwaardige kwaliteit zonwering. De producten van Harol hebben een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. 

Wat zeggen gebruikers.

Mooie kwaliteit met sterke armen, zodat ook met wat meer wind het scherm neer kan blijven. Stobag maakt gebruik van gasdruk armen.
Ben Wieringa
Inkoper
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mike Sendler
Support

Heroal direct op de markt in Nederland

Heroal is al vele jaren verkrijgbaar in Nederland. Rolluiken, screens en garagedeuren werden via groothandel en assembleurs verkocht in de Benelux. Sinds 2016 Is Heroal direct op de markt om de unieke innovatieve, hoogwaardige kwaliteit beter onder de aandacht te brengen. .

Het verhaal van

Style

Style by ABZ, is de eerste uiting van Style in Nederland. De collectie zonwering, gordijnen, raamdecoratie is trendy, op maat gemaakt en wordt geproduceerd in Europa. ABZ wordt geproduceerd in Den Haag. 

Nieuwe merken

Stobag Melano, terrasoverkapping
Renson

Renson, unieke oplossingen in buitenzonwering, screens en overkappingen. 

Bandalux, binnenzonwering, buitenzonwering
Griesser

Sinds 1891 is Griesser de specialist in luxe buitenjaloezieen.  

Warema buitenzonwering - zonneschermen, warmtewering, terras zonwering - Zon-Comfort
Stobag

Zwitserse kwaliteit in buitenzonwering, gespecialiseerd in grotere afmetingen. .