Advies zonwering

Onze service

Advizon is gericht op slim bouwen, toepassen van de juiste oplossingen voor uw woning of kantoor.

Een woning die comfortabel is, is gedurende het hele jaar en overal in huis aangenaam warm. Ook in de buurt van het glas, zodat u in de vensterbank een boek kunt lezen of kan genieten van de vogels in de tuin. In een goede woning kunt u ‘s zomers en ‘s winters blootsvoets door het hele huis lopen zonder koude voeten te krijgen.

In de zomer is het er niet ondraaglijk heet, maar aangenaam warm. Na een lange dag op het strand voelt zo’n woning verkoelend aan, zonder dat er gebruik wordt gemaakt van airconditioning. In een goed huis ervaart u geen koude luchtstromingen (tocht) en worden alle vertrekken continu voorzien van voldoende verse lucht zodat u beter slaapt en uw kinderen er gezond opgroeien.

Op het gebied van binnenklimaat is veel mogelijk. Met een juiste insteek is een zeer hoog wooncomfort bereikbaar met relatief weinig extra inspanning en/of financiering. 

domotica, zonweringbesturing, smart home

Binnen & Buiten

Comfortabel wonen kunnen we zowel binnen als buiten realiseren. Zonwering aan de binnen zijde van het glas, zowel buiten heeft een grote invloed op comfort in uw woning. 

De juiste adviseur, weet van alle aspecten en weet deze op de juiste manier in te vullen. 

Onze  Partners

WAREMA_logo.svg
logo-griesser-1
somfy-logo
harol logo
Logo-Loxone-green-Web

Vrijblijvend advies

Onze kennis willen we graag met u delen, dat doen we vrijblijvend en gratis. 

Advies zonwering
Advies zonwering
Advies zonwering

zonlicht management

De zon laat zich niet controleren, wel kunnen met slimme toepassing van zonwering optimaal gebruik maken van de zon. Dat noemen we zonlicht management.  

Restaurant & Cafe terras management

Workspace management

Hotel and Home comfort management

Advies zonwering
Advies zonwering

Totale Renovation

Met het verduurzamen van kantoren en woningen spreken we snel van een totale renovatie. Het juiste moment om slimme zonwering en besturing te combineren met andere energie besparende en comfort verhogende toepassingen. Plan de besturing en voeding en pas de juiste berekeningen voor BENG en daglicht toetreding toe. 

Renovation & Remodelling

Renovation & Remodelling

Advices & Consultation

Advices & Consultation

Professional Workers

Professional Workers

Renovatie Plan

Wij weten dat een verbouwing ontmoedigend en duur kan zijn. Daarom maken wij het proces zo naadloos mogelijk om ervoor te zorgen dat wij bij u zijn van concept tot uitvoering. Ons renovatieplan begint met een ontmoeting met ons team van adviseurs en ontwerpers en het uittekenen van elke fase van de renovatie, het bieden van transparantie en het managen van verwachtingen. 

Vraag een begroting

We horen graag over uw aankomende project! Neem contact met ons op om een 1:1 consult te boeken met een van onze getalenteerde ontwerpers, zodat we samen uw project tot in detail kunnen bespreken en een offerte kunnen maken. De eerste consultatie is gratis.