Architect en zonwering

Balanseren met glas en zon.

het gebruik van glas kunnen binnentemperaturen aanzienlijk oplopen. Een effectieve zonweringoplossing is op dat moment cruciaal om een leef- en werkbaar binnenklimaat te kunnen behouden. environments.

daglicht

ARCHITECTURALE ZONWERING

Architecturale zonwering draagt bij aan een aangenaam binnenklimaat en biedt diverse esthetische mogelijkheden. Onze innovatieve zonweringsystemen verminderen opwarming op een natuurlijke en energiezuinige manier en verlagen de koellast in gebouwen. Zonweringsystemen beperken invallend zonlicht tot een minimum, met behoud van voldoende daglicht en zicht naar buiten. Zonwering is een essentieel onderdeel van het totaalconcept van een gebouw en is daarom een waardevolle investering die zich snel terugverdient.

 

KENNIS VAN ZONWERING

Functioneel omgaan met warmte en licht is een belangrijk aspect in de architectuur. Ons uitgebreide leveringsprogramma maakt ons een volwaardig gesprekspartner voor de hedendaagse architect. Iedere ontwerp stelt andere wensen en eisen aan zowel de constructie als de uitvoering, daarom streven onze specialisten ernaar zo veel mogelijk in te spelen op uw eisen en wensen zonder daarbij het zicht op de technische aspecten te verliezen. Door onze conceptuele aanpak bent u betrokken bij iedere stap in het proces, zo kunnen wij al in een vroeg stadium met u meedenken en een unieke oplossing bieden.