Griesser automatisch goed

Zonlicht is een bron van warmte, daglicht, welke ook in gebouwen optimaal moet worden gemanaged. Griesser producten zijn uitermate geschikt voor het reguleren van deze energie, zodat optimaal gebruik kan worden gemaakt van de positieve effecten van zonlicht. Heeft u teveel zonlicht, warmte dan wordt automatisch de zonwering van griesser in de juiste stand geplaatst zodat het daglicht optimaal binnen komt en afhankelijk van de behoeften meer of minder warmte wordt toegelaten. Het Zwitserse Griesser is sinds 1893 actief in buitenzonwering en staat bekend om innovatie en kwaliteit in zonwering. 

griesser zonwering besturing, comfort
Griesser buitenjaloezie - woonhuis, kantelbare lamellen

Residential Projects

Mordern bouwen, duurzaam en comforttabel dan is de stap naar Griesser zonwering een logische stap. De unieke kwaliteiten van Griesser buitenjaloezieen, rolluiken, luiken en screens bieden u een zeer ruime keuze in kleuren, afwerkingen. Een Grieser zonwering maakt uw woonhuis compleet. 

Griesser Projecten

Sinds 1982 is Griesser actief in de Benelux markt met hoogwaardige zonweringinstallaties. De meest bekende projecten zijn o.a. voormalig Ministerie van Buitenlandse zaken met ruim 3500 Metalunic buitenjaloezieen en het provincie huis in Leuven met ruim 700 Grinotex buitenjaloezieen.

Griesser buitenjaloezieen - projecten