Harol zonwering

Soorten zonwering

Harol is fabrikant van rolluiken, buitenleven, garagedeuren en zonwering producten. Onder de zonwering producten, vindt u screens, uitvalzonwering, serre zonwering, knikarm zonneschermen, textiele overkappingen en pergola zonwering. 

Harol knikarm zonnescherm met LED verlichting - Zon & Schaduw
Harol pergola zonwering, natuurlijke koeling, comfort

Pergola zonwering

De nieuwste pergola zonwering van Harol, de Versuz is van sublieme kwaliteit en heeft een mooie afwerking. Zoals we dat van Harol gewent zijn. De vernieuwde pergola Versuz van Harol heeft een doekbreedte tot 6 meter waarmee hij de mogelijkheid biedt tot 25 m2 buitenruimte te creëren. Dit doek – waarvan de kleur wordt afgestemd op de gevel – beschermt tegen zon, regen en wind en is naar wens op te rollen. Verder is verlichting geïntegreerd voor extra comfort.

Harol Screen zonwering

Het verschil tussen een screen en een Harol screen. Altijd strak gespannen doeken. Uiterst duurzaam ZIP systeem met roestvrij stalen strippen, waardoor het doek jarenlang gespannen blijft staan. Insectenwerend en zeer windbestendig. Deze screens zijn windvast getest tot 140 km/u. De Harol screens worden standaard geleverd in meer dan 300 framekleuren. 

Harol screens, gevel met XL screens info zonwering
info zonwering, zonwering informatie, uitvalzonneschermen.

Uitval  zonwering

De uitval zonneschermen van Harol, zijn al vele jaren bekend om de bijzonder sterke armen. Verkrijgbaar als uitval, windvast en stormvaste armen, desgewenst met gasdruk veren. Tevens is er een glijarm verkrijgbaar welke geschikt is om onderdoor te kunnen lopen. Mooie afwerking in geheel gesloten cassette. 

knikarm zonwering

Met ruim 40 jaar ervaring in terras zonwering, knikarm zonneschermen, heeft Harol een unieke serie knikarmschermen 2.0 uitgebracht met veel innovaties, hoge kwaliteit en een unieke uitstraling. Veel opties zoals LED verlichting en een automatisch volant in de de voorkant van het scherm. 

Harol Tucan knikarm terras zonnescherm