Korte Golf heaters

Korte golf terrasheaters

Terrasheaters met korte golf hebben als voordeel dat met name stralingswarmte afgeven, hierdoor verwarmen ze de oppervlakten onder de heater(s).  Deze warmte is vergelijkbaar met de warmte van de zon en verwaaid niet. 

heatscope terrasverwarmers
Heatscope Vision Terrasverwarmer

Heatscope Vision

HEATSCOPE sfeerverwarmers VISION worden gekenmerkt door hun lage, licht oranje sfeerlicht. Het licht wordt geminimaliseerd door het hoogwaardige glaskeramieken voorscherm. De VISION-infraroodstralers zijn bijzonder geschikt voor halfopen terrassen, loggia’s en wintertuinen of serres – overal waar snel warmte nodig is.

Heatscope Spot

HEATSCOPE power heaters SPOT met de beste prestaties & minder licht biedt sterke warmte met aanzienlijk minder licht (maximaal 600 lumen). Twee koolstof verwarmingselementen binnen de snelle infrarood middengolf produceren gezellige, onmiddellijk voelbare warmte en een licht oranje sfeerlicht. De SPOT power heaters zijn bijzonder geschikt voor gebruik in windgevoelige gebieden vanwege de snelle IR middengolven, afhankelijk van de omgeving is het zelfs mogelijk om de heater tot 3 meter boven de grond te installeren.

 

heatscope-heaters-spot-2800w-outdoor-heaters-archello.1607034111.5386