Oplevering Document WMS

Oplevering Document WMS

WMS

U heeft een WMS, WAREMA Management Systeem om uw zonwering product te besturen. WMS staat voor moderne techniek om uw zonwering, rolluik of overkapping optimaal te benutten.

Het draadloze WMS systeem combineert modernste techniek en een esthetisch design in een draadloze regeling van topkwaliteit. Doordat commando’s van ontvanger naar ontvanger worden doorgegeven (mesh-netwerk), kunnen ook installaties op grotere afstand bereikt worden. Het draadloze systeem werkt in twee richtingen, d.w.z. dat alle WMS componenten bevestigen dat een commando wordt ontvangen en uitgevoerd. 

Daardoor krijgen de gebruikers een terugmelding van alle bewegingscommando’s van uw zonwering. De opslag van scènes maakt een comfortabele bediening van meerdere producten mogelijk met maar één druk op de knop. Een scène ‘TV’ kan bijvoorbeeld de buitenjaloezieën sluiten en de staande lamp aanzetten – voor een voortdurende perfecte sfeer in huis.

.

Uw voordelen met WMS

  • Hoge reikwijdte en functionele betrouwbaarheid dankzij intelligent mesh-netwerk (elke ontvanger op het zonweringsproduct is ook een repeater voor radiocommando’s)
  • Comfort, efficiëntie en veiligheid dankzij slimme automaten (bijvoorbeeld bescherming van het zonnescherm bij onweer, automatische verduistering bij zon)
  • Via uitbreidingen ook geschikt voor gebruik binnen het object
  • Bediening per handzender, wandzender, app en taal
  • Gemakkelijk later te monteren (leggen van extra kabels niet nodig)
  • 32 individuele scènes mogelijk
  • Flexibele netwerken van zonwering, huishoudelijke apparaten, licht en meer met WMS homee

 Waarom WMS

De belangrijke functionaliteit van de WAREMA producten komen niet altijd tot uiting, met gebruik van bestaande besturing technieken. Het WMS programm benut de specifieke eigenschappen van onze hoogwaardige zonwering.

For orders over $200

Free Shipping

For orders over $200
30-day refund policy

Free Returns

30-day refund policy
Guaranteed Low Prices

Low Price

Guaranteed Low Prices
Daily 9AM to 8PM EST

Support

Daily 9AM to 8PM EST

WAREMA nederland

416-123-8899

123 Main Street Toronto, ON

Mon-Fri: 11am – 8pm
Sat – Sun: 11am – 6pm

Oplevering Document WMS

WMS producten