SE – Universal recht

ZIP screen, windvast

Sunshade Experts, SE windvaste screen met aluminium kast gemoffeld in RAL kleuren. Diverse doeksoorten en een uitgebreide collectie motoren van Somfy, Faher, Simu en Becker.

6004

Zoals de naam al doet vermoeden, is RS Universal een uniek model met een zeer breed scala aan toepassingen. Een bijkomend voordeel is de mogelijkheid om het met folie te maken, wat de aantrekkelijkheid verder verhoogt. De dubbele UTG-geeiders en een brede selectie kastvormen en -maten maken het een van de meest gekozen zip screen modellen.

De RS Universal is een elegant en modern product. Bij dit zip Systeem wordt gebruikt gemaakt van glasvezel en PVC, welke duurzaam en bestand zijn tegen weersomstandigheden zoals windstoten, hagel of regen.

 

Dankzij de eigenschappen van de gebruikte stoffen bieden ze bovendien een effectieve bescherming tegen de zon en een vermindering van maximaal 90% van de zonnewarmte, wat een veel lagere temperatuur binnen geeft. Ze dragen bij aan het verminderen van het energieverbruik en zorgen voor een goed zicht en lichtabsorptie. Het maakt het gebruik van transparante PVC-films met een maximale afmeting van 5 x 3m mogelijk.

 

– verlaag de bedrijfskosten van het bedrijf

– optie transparante PVC-film te gebruiken

– 5 jaar garantie

Details screens

Rechte Kast 85 mm, aluminium

Kast 85

Rechte Kast 85 mm, aluminium
Rechte Kast 95 mm, aluminium

Kast 95 mm

Rechte Kast 95 mm, aluminium
Rechte kast 105 mm, aluminium

Kast 105 mm

Rechte kast 105 mm, aluminium
Kast 85 recht - SE Universal
Kast 95 recht - SE Universal
Kast 105 recht - SE Universal