Smart Home 2

Smart Home

SOMFY TAHOMA

In Nederland het meest gebruikte Smart Home oplossing voor zonwering en rolluiken

Somfy heeft als wereld marktleider op gebied van zonwering en rolluiken motoren, veel kennis in huis. Ruim 45 jaar leveren ze slimme bestuing systemen voor zonwering. Met de laatste ontwikkelingen zoals SOMFY IO en Animeo heeft SOMFY goede oplossingen voor Smart Home oplossingen

tahoma-web, Somfy Smart Home - info zonwering
Smart Home 2

Loxone

Loxome maakt uw woning slim. Uw huis op automatische piloot.

Het leven thuis is als vliegen op automatische piloot. Uw Loxone Smart Home neemt meer dan 50.000 handelingen en denkprocessen per jaar voor haar rekening. Ze doet dat op basis van uw wensen, noden en levensstijl. Loxone maakt uw woning slim. Op deze manier heeft u meer tijd voor de leuke dingen van het leven. Een Loxone Smart Home weet wat u wil. Welke sfeer u graag heeft bij het koken en hoe u het liefst relaxt. Ze speelt uw muziek – overal hetzelfde liedje of verschillende nummers door het huis heen. Daarnaast zorgen lichtscènes voor de juiste lichtsfeer. Dat is ongeëvenaard comfort, die alleen beschikbaar is bij Loxone.

Smart Home 2

Casambi

CASAMBI® is de eenvoudigste en meest natuurlijke manier om uw LED-armaturen en apparaten aan te sturen. Met CASAMBI® kunt u tot 250 armaturen tegelijk bedienen met uw smartphone, tablet of smartwatch en parameters zoals helderheid en kleur definiëren voor elke armatuur of armatuurgroep.

Smart Home 2

Meer systemen

De ontwikkeling in Domotica is groot van uit vele items ontwikkelen complete systemen, vanuit verlichting, vanuit zonwering, vanuit gebouwbeheer installaties. Hieronder een aantal bekende ontwikkelingen.

  • Apple Kit 
  • Google Home
  • Lexa 
  • Tahoma Somfy
  • E-net Jung
  • Busch- Jeager

Lees meer over de vele Smart Home oplossingen welke verkrijgbaar zijn om zonwering, rolluiken, gordijnen en verlichting aan te sturen.

Wat is smart Home Smart home advisor

Een smart home hub regelt de samenwerking tussen alle slimme producten in huis. De hub koppelt namelijk alles aan elkaar. Zo communiceert een smart lamp bijvoorbeeld met je telefoon, maar ook met andere slimme apparaten. Een smart home hub stuurt alles aan via een platform, zoals Google Assistent. Het is daarom handig als al je apparaten met 1 platform compatibel zijn. Een geavanceerde smart home hub koppelt ook apparaten met verschillende platforms en communicatietechnieken aan elkaar.

Tools

Smart Home componenten voor zonwering, rolluiken en aansturing.

Camera
Camera
IF schakelaar
IF schakelaar
Keygo schakelaar
Keygo schakelaar
Loxone rail
Loxone rail
Tahoma switch
Tahoma switch
Tohoma Somfy
Tohoma Somfy