Smart Home

Smart Home

Smart home toepassingen

Onze visie is om de hoogste kwaliteit en de meest up-to-date gadgets beschikbaar in de markt te bieden. Wij geloven dat technologie het leven van mensen verbetert en daarom zorgen wij ervoor dat het voor iedereen beschikbaar is – altijd en overal. Met een uitgebreide selectie van gadgets en accessoires, zijn wij uw one-stop shop voor al uw technologische behoeften. 

Uiteraard kunt u in onze webshop uw smart home producten bestellen en zelf aan de slag gaan. Zon & Schaduw heeft een uitgebreide collectie van o.a. Somfy, Niko, Fibaro, Casambi en vele andere slimme toepassingen. 

Ervaring met besturing van zonwering en steeds meer met alle gekoppelde aspecten. Sinds 1979 zijn we actief met slimme besturingen voor zonwering. De laatste jaren worden we enthousiast en leren we elke dag nieuwe gadgets, toepassingen kennen. 

Onze specialisten adviseren en installeren uw Smart Home applicaties thuis.

Wanneer je processen in en rondom het huis wilt automatiseren, zul je je vast al eens ingelezen hebben over de mogelijkheden voor een smart home

Een Smart Home staat vol met slimme apparaten die zorgen voor meer gemak, energiebesparing, veiligheid of entertainment. 

 Waarom Zon & Schaduw

Vele jaren ervaring, sinds 1979. Zon & Schaduw medewerkers zijn dagelijks op de scheidslijn tussen zonwering, rolluiken, verlichting, verwarming en de slimme aansturing in gebouwen actief. 

Voor orders boven €. 200,-

Free Shipping

Voor orders boven €. 200,-
30-dagen return garantie

Gratis refund

30-dagen return garantie
Scherpen prijzen 

Scherpe prijzen

Scherpen prijzen 
Dagelijks van 8.00 tot 20.00

Support

Dagelijks van 8.00 tot 20.00

Ons kantoor

+31-123-8899

123 (0)10 – 2233487

3e industriestraat 23B Vlaardingen Zuid Holland

Advies zonwering, professioneel advies over BENG, regelgeving, gebouwgebonden installaties, klimaatinstallaties, TO juli

Shop Categorieën 

Besturingen

sensoren

Somfy 

Windsensor

Boxen

Somfy

TAHOMA

alarm

Somfy

Protect

camera's

Somfy

Camera
More

More

Smart Home Somfy Somfy adviseur 

Somfy en Zonwering zijn synomiemen, niet voor niets is Somfy al jaren marktleider in het produceren van zonwering motoren, motoren voor rolluiken en gordijnen. De laatste jaren zijn er veel leuke uitbreidingen gekomen in het Somfy Smart Home programma. Graag vertel ik of een van mijn collega’s u meer over de vele slimme mogelijkheden met Somfy Smart Home producten.