Somfy Smart Home

Slim en gemak

Met Smart Home van Somfy maak je het huis leuker, slimmer en bespaar je energie, verbeter het comfort en kun je met het grootste gemak alle slimme apparaten in je huis gemakkelijk aansturen, controleren. 

Somfy Smart Home

Het begrip huisautomatisering is eigenlijk een verzamelnaam waaronder zowel domotica als Smart Home vallen. Vaak worden de termen ‘domotica’ en ‘Smart Home’ door elkaar gebruikt. Traditionele domotica is echter iets anders dan een Smart Home.

Huisautomatisering is steeds meer in opkomst. Maar wat is nu eigenlijk de precieze betekenis van huisautomatisering en wat kan je ermee?

Met huisautomatisering zorg je voor meer gemak en comfort in je leven. Eenvoudige bediening op afstand en altijd een veilig gevoel met de smart home beveiliging.

Bekijk onze automatisering producten

 

Domotica is in de basis geen consumentenproduct: het is een vaak veelomvattend huisautomatiseringssysteem dat wordt ingezet in grote kantoorpanden, hotels en zorgcentra maar incidenteel ook in (luxe) woningbouw. Een domoticasysteem is vaak geheel bedraad en moeilijk aan te leggen in bestaande bouw. Het wordt dan ook in principe al bij de bouw van een pand geïntegreerd. Een domoticasysteem is vooral toegespitst en afgeschermd op het pand zelf en haar gebruiker(s). De integratie met nieuwe ‘connectable’ consumentenproducten en protocollen is niet echt mogelijk.

Een Smart Home daarentegen is de consumentenvariant van huisautomatisering: je koopt een ‘commandocentrum’ (ook wel Hub genoemd) en koppelt hier gemakkelijk (draadloos) verschillende andere producten aan. Denk aan je verlichting, rolluiken of een alarmsysteem. Je kunt de apparatuur binnen je Smart Home bedienen via een app op je telefoon.

 

De Smart Home groepen

Besturing, controle voor zonwering, rolluiken, gordijnen, garagedeuren, raamdecoratie en gordijnen.

Besturing

Besturing, controle voor zonwering, rolluiken, gordijnen, garagedeuren, raamdecoratie en gordijnen.
To become a single professional service for all your needs - from the planning, landscaping, architecture to interior design.

Sensoren

To become a single professional service for all your needs – from the planning, landscaping, architecture to interior design.
Our values is a reflection of our humble beginnings. Our cllents will always come first and our goal is to achieve their objectives.

Alarm systemen

Our values is a reflection of our humble beginnings. Our cllents will always come first and our goal is to achieve their objectives.