+31-10-2233487
vlaardingen@info-zonwering.nl
Menu

Schiedam

Warema Tools uigebreidde service voor architecten, klanten

Warema buitenzonwering

Het bekende Duitse topmerk van zonwering is sinds 2010 ook verkrijgbaar in Nederland. Zon & Schaduw uit Vlaardingen, voert het merk WAREMA, advies, levering en installatie van binnen- en buitenzonweringen, overkappingen, rolluiken en parasols. 

Bandalux rolgordijnen

Bandalux rolgordijnen worden veelvuldig toegepast door architecten. De mooie strakke afwerking, prachtig design en goede kwaliteit komen samen in het bekende Spaanse merk Bandalux. Naast gewone rolgordijnen, worden in Schiedam, vooral XL rolgordijnen en speciale dubbele rolgordijnen in cassette van het merk Bandalux aangeboden. 

Duo rolgordijn met 2 stoffen

Zonwering specialisten in Schiedam

Smart Solar Shading advisor is een speciaal opgeleide zonwering specialist, welke u volledig kan informeren over zonwering, de toepassing van zonwering en welke zonwering het best past bij uw situatie. In Schiedam zijn Smart Solar Adviseurs beschikbaar, voor het adviseren voor grotere projecten, zowel aan de leveranciers zijde als aan de opdrachtgevers zijde. Heeft u behoefte aan een advies voor uw woning, kantoor, schoolgebouw en wilt u rekening houden met BENG, lange levensduur, goede functionaiteit van uw zonwering, kies dan voor een goede zonwering adviseur.

Een goed product, goed geadviseerd kan een levensduur tussen de 25 en 50 jaar hebben, waardoor de kosten per jaar gering zijn. 

FAQs

Hier vindt u veelgestelde vragen. 

Hoe werkt zonwering?

Buitenzonwering houdt directe instraling van de zon vanaf het glas, waardoor de straling niet of minder door het glas binnenkomt, hierdoor warmt de ruimte achter het raam minder snel op. 

Lees meer over hoe werkt zonwering?

Hoe bedien ik mijn zonwering?

Zonwering kan met de hand bediend worden, tegenwoordig wordt in Nederland, Belgie zonwering meestal elektrisch bediend. Belangrijk bij elektrische bediening is de juist domotica, schakelaars en instelling van de sensoren. 

Lees meer over bediening zonwering.

Hoeveel garantie heb ik?

Als consument heeft u eiigenlijk altijd recht op 2 jaar garantie. Belangrijk is goed op te letten wat er in de voorwaarden genoemd wordt door uw leverancier. Bij veel onderdelen van de zonwering heeft u 5 jaar garantie vanuit de fabriek van uw product

Lees meer over garantie.

welke zonweringbedrijven zijn er?

In Vlaardingen zijn diverse zonweringsbedrijven actief. In het verleden waren bekende bedrijven:  Zonwering Schiedam, Zonwering Westland, van der Pas.  Tegenwoordig, zijn o.a. ZW groep BV, Sandalux, Zonwering Vlaardingen, Duijfhuizen en Zon & Schaduw actief met binnenzonwering,  buitenzonwering, rolluiken en overkappingen. 

lees meer over zonwering bedrijven?

Somfy - IO

Somfy 

motoren en meer…

Somfy is een van de meest bekende merken op gebied van zonwering motoren, voor binnenzonwering, buitenzonwering, gordijnen, rolluiken . 

meer somfy

zonwering advies tools van WAREMA

WAREMA 

zonwering

WAREMA is een Duits topmerk van binnen- en buitenzonwereing. De tools voor doekselektie, advies voor architecten, innovatieve zonwering producten vind u op de website van WAREMA

rolgordijn

Bandalux 

Bandalux rolgordijnen zijn mooi van design en van uitstekende kwaliteit. de BOX rolgordijnen zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. 

meer Bandalux

Duo rolgordijn met 2 stoffen

Solar plus

Solar Breaker

Unieke zonwering producten, op maat gemaakt en voorzien van zonnecellen met accu. Deze zonwering is zelf voorzienend 

meer Solar

ZIP solar screen Vlaardingen

zonwering Schiedam